onsdag 30 mars 2016

Vegansk tacopaj!

För att göra pajdegen:
3 dl mjöl
150 g mjölkfritt smör
3 msk vatten

Till innehållet:
Sojafärs
Majs
Kikärtor
Oliver
Oatly's imat fraiche
Tacokrydda
Tacosås
(valfria ingredienser, freestylea lite!) 

Knåda ihop degen. Bre ut på en pajform och låt det gräddas i 10 minuter, 200 grader. Under tiden kan du steka upp innehållet (med tacokrydda).
När allt innehåll är stekt, blanda ihop det med Oatly iMat fraiche tillsammans med tacokrydda. Låt det stå i kylen lite, samma med den förgräddade pajdegen.
Grädda sedan allting i 20 minuter till på 200 grader.
(jag fuskade och hade gräddost längst upp...) 

Förresten: efter att ha ätit måste jag tillägga att det är bättre att inte blanda innehållet med creme fraiche. Det gör innehållet lite för kladdigt och rinnigt, ha hellre creme fraiche vid sidan av :) 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar